Hamsi Kuşu Kızartması Tarifi

Hamsi Kuşu Kızartması Tarifi

/
/
26 görüntüleme

Hamsi Kuşu Malzemeler 

  • 500 Gr. İri hamsi
  • 2 yumurta
  • 1 demet maydanoz
  • 2 adet soğan
  • yeterince sıvı yağ
  • un
  • karabiber
  • tuz

Hamsi Kuşu Yapılışı 

  1. Hamsileri içlerini boşaltarak temizleyin.
  2. İyice yıkayın.
  3. Tuz ve arabiberini serpin.
  4. Soğanları ince ince halkalar şeklinde doğrayın.
  5. İnce kıyılmış maydanozları da ekleyin.
  6. Bir hamsinin üzerine harçtan koyun üzerine başka bir hamsi kaptıp kenarlarını kapatın.
  7. Önce una bulayın sonra çırpılmış yumurtaya batırarak kızartın.

Afiyet olsun..

Bu içeriği takip edin

Bu yazıya abone olarak yazıya ait güncelleme ve yorumlardan haberdar olun.

Yorum

Sen de yorum yap

Yemek Tarifleri