Pancar Çorbası Nasıl Yapılır

Pancar Çorbası Nasıl Yapılır

/
/
27 görüntüleme

Pancar Çorbası Malzemeler 

  • 2 Adet Kırmızı Pancar
  • 1 Adet Havuç
  • 1 Adet Patates
  • 1 Adet Soğan
  • 2 Diş Sarımsak
  • 2 Su Bardağı Et Suyu
  • 2 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • 1 Tutam Dereotu
  • Su
  • Tuz

Pancar Çorbası Yapılışı 

  1. Sarmısak ve soğanı doğrayarak tereyağında pembeleşmesini sağlıyoruz.
  2. Pancar, havuç ve patatesi soyarak bir karıştırma kabına rendeliyoruz.
  3. Rendelenen karışımı tereyağın üzerine dökerek kavrulmasını sağlıyoruz.
  4. Su, tuz ve et suyunu tencereye ilave ederek kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz.
  5. Pişmiş olan çorbayı mikserden geçirerek servis tabağına alarak üzerine dereotunu katıyoruz.

Afiyet olsun.

Bu içeriği takip edin

Bu yazıya abone olarak yazıya ait güncelleme ve yorumlardan haberdar olun.

Yorum

Sen de yorum yap

Yemek Tarifleri